专职科研人员

林荣荣

He (born in 1990) is currently a Research Associate Professor of School of Data and Computer Science, Sun Yat-sen University, Guangzhou. He received Ph.D. in computational mathematics from Sun Yat-sen University, Guangzhou in June 2017. From October 2015 to October 2016, he was a Research Assistant  with the Department of Mathematical and Statistical Sciences, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.

袁淦钊

袁淦钊,中山大学数据科学与计算机学院副研究员。博士毕业于华南理工大学计算机学院;读博期间曾在新加坡南洋理工大学(NTU)和美国伊利诺伊大学新加坡高等数字科学中心(ADSC)进行研究助理工作;博士毕业后曾在华南理工大学数学学院和阿卜杜拉国王科技大学(KAUST)电子工程学院的进行博士后研究工作。他的研究领域主要包括优化算法及其在机器学习、机器视觉和数据挖掘中的应用。他曾在CCF A类期刊/会议上发表论文9篇(其中第一作者8篇),其中包括人工智能和数据挖掘领域顶级期刊/顶级会议ACM TODS, IEEE TPAMI, ICML, VLDB,  SIGKDD, CVPR, AAAI。他(曾)主持国家自然科学基金面上项目、珠江科技新星项目、中山大学青年教师培育基金、国家自然科学基金青年基金、中国博士后科学基金、华南理工大学中央高校面上基金各一项。